Vindt u de 8 October-viering belangrijk? Word "Alkmaar Ontzet" sponsor!

Ontzet vieren is iets wat we in Alkmaar al ruim 150 jaar doen. De viering is niet meer weg te denken en daar is de 8 October Vereeniging "Alkmaar Ontzet" trots op. Wie betrokken is bij de stad, onderstreept dit door de Vereeniging te sponsoren.

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn om de Vereeniging financieel te ondersteunen. Als u dit formulier invult, neemt een van de leden van de sponsorcommissie contact met u op.

U wordt Schildwachter door sponsoring voor tenminste €250,00 per jaar.

De vereniging vervaardigt een reclamebord (120 x 60 cm) met uw naam en logo en toont dat gedurende de feestelijkheden op verschillende plaatsen met grote bezoekersaantallen. Dit contract wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij u schriftelijk opzegt voor 1 januari van het nieuwe jaar.

Daarnaast krijgt u een vermelding als sponsor in de programmafolder, op de 8 October-site en u wordt als Schildwachter genoemd in de Ontzetkrant en in de dankadvertentie in de zondagkrant (Rodi media, oplage 109.300). Vanzelfsprekend krijgen alle sponsors een uitnodiging voor de sponsor bijeenkomst.

 • Als eerste staan de borden op de Noorderkade bij de Vlettenroeiwedstrijd. Daar lopen op zaterdag 6 oktober zo’n 5.000 mensen rond gedurende de hele dag.
 • Op vrijdag 5 oktober staan de borden bij de start van de Lampionoptocht (3.000 à 4.000 bezoekers).
 • En op zondag 7 oktober staan ze bij de ingang van de Grote Sint Laurenskerk opgesteld als daar 1.500 bezoekers de 8 October-receptie bezoeken (aangeboden door B&W).
 • Op maandag 8 oktober vindt u de borden op diverse locaties in Alkmaar.
 • In de Jeugdoptocht vervoeren tractoren de draaiende zuilen door het centrum van de stad. Hier staan 3.000 tot 4.000 bezoekers in dikke rijen opgesteld.
 • Bij de ingang van de Grote Sint Laurenskerk tijdens het concert van het Noordhollands Ouderenorkest (1.000 bezoekers).
 • In de Grote Middagoptocht waar maar liefst 20.000 tot 30.000 enthousiaste bezoekers naar kijken, ook van buiten Alkmaar.
 • Op het Canadaplein tijdens de zuurkoolmaaltijd (3.000 deelnemers en vele kijkers).
 • Vermelding op de website van de 8 October Vereeniging.
 • Vermelding in de Ontzetkrant.
 • Vermelding in de dankadvertentie in de zondagkrant van Rodi media met een oplage van 110.000 stuks.
 • Exclusieve uitnodiging voor onze sponsorbijeenkomsten die minimaal vier keer per jaar plaatsvinden.

ALKMAARS WACHTERSGILDE

Zonder onze sponsoren is het onmogelijk jaar na jaar inspirerende vieringen te organiseren. Hieronder ziet u wie onze sponsoren, tezamen het Wachtersgilde uitmakend, zijn. Daarnaast gaat onze speciale dank uit naar alle begunstigers, de Poirterij der Stede van Alckmaer, Stedelijk Museum Alkmaar, Taqa Theater de Vest en de Gemeente Alkmaar. Heeft u interesse om sponsor of begunstiger te worden en toe te treden tot het Alkmaars wachtersgilde?

SPONSOR WORDEN

BURCHTWACHTERS


TORENWACHTERS


POORTWACHTERS


SCHILDWACHTERS

Leden Administratie Systeem

Info

{{msg.body}}